AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters giymek

Kahve falında ters giymek

Kahve falında ters giymek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, işinin de hep yürüyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters giymek gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Kahve falında elbisesini ters giydiğini görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ters elbise giymek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ters terlik giymek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında gelinliği ters giymek hafifleyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çorap ters giymek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında elbisenin tersini giymek malından ve parasından ziyan edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise ters giymek ticari anlamda yön değiştireceğine, bundan hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında hırkayı ters giymek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir