AnaSayfa / Genel / Kahve falında et yığını görmek

Kahve falında et yığını görmek

Kahve falında et yığını görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalettir.

Kahve falında et yığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında et yığını görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işarettir.

Kahve falında kömür yığını görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöp yığını görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında altın yığını görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında toz yığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun yığını görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kar yığını görmek bir organizasyona katılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır yığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir