AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz yığını görmek

Kahve falında toz yığını görmek

Kahve falında toz yığını görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz yığını gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında toz yığını görmek parasını dikkatli harcayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında tuğla yığını görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına yorulur.

Kahve falında tomruk yığını görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, helal rızka sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saman yığını görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında fındık yığını görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, büyük özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp yığını görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç yığını görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin yığını görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir