AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp yığını görmek

Kahve falında çöp yığını görmek

Kahve falında çöp yığını görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hatalarından erken döneceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöp yığını gördüyseniz:

  • Hayatsal dersler çıkarabileceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında çöp yığını görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında tuğla yığını görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında hurda yığını görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık yığını görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında elbise yığını görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek yığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para yığını görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yığın görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir