AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır yığını görmek

Kahve falında çamaşır yığını görmek

Kahve falında çamaşır yığını görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, gelirinin de artmayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır yığını gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Kahve falında çamaşır yığını görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz yığını görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bulgur yığını görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yığını görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun yığını görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak yığını görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hurda yığını görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık yığını görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir