AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek taşıdığını görmek

Kahve falında bebek taşıdığını görmek

Kahve falında bebek taşıdığını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bebek taşıdığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında kucağında bebek taşıdığını görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine delalet eder.

Kahve falında bebek taşıdığını görmek fırsatların heba edileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında taş taşıdığını görmek hep dua edeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini sırtında taşıdığını görmek kazancın sürekli artacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran taşıdığını görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında okul taşıtı görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evini taşıdığını görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yük taşıdığını görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir