AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum taşıdığını görmek

Kahve falında kum taşıdığını görmek

Kahve falında kum taşıdığını görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kum taşıdığını gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kum taşıdığını görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında taşıt kullanmak sevilip sayılacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sandalye taşıdığını görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek üzüleceğine ve kırılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı taşıdığını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşıdığını görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına işarettir.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek mevki edineceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir