AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, nefsine uyacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını gördüyseniz:

  • Cazip bazı tekilifler alabilirsiniz veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yük taşıdığını görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında yük taşıdığını görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında birini taşıdığını görmek adından konuşulur olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşıdığını görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında birini sırtında taşıdığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini sırtında taşıdığını görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir