AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evini taşıdığını görmek

Kahve falında birinin evini taşıdığını görmek

Kahve falında birinin evini taşıdığını görmek maddi olarak güç kazanacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, şansın açılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin evini taşıdığını gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin evini taşıdığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini taşıdığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evini taşıdığını görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, hayır dualarına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek taşıdığını görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölü taşıdığını görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim taşıdığını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında su taşıdığını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir