AnaSayfa / Genel / Kahve falında et satırı görmek

Kahve falında et satırı görmek

Kahve falında et satırı görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında et satırı gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerin doğru yönetilmesi gerekebilir.

Kahve falında et satırı görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine işaret eder.

Kahve falında satırla et kesmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Kahve falında satır bilemek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına yorulur.

Kahve falında satırla kolunu kesmek kendini çok iyi hissedeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalet eder.

Kahve falında satırla adam kesmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında satırla adam öldürmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında satır görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında satırla insan kesmek iyi şartlara kavuşacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir