AnaSayfa / Genel / Kahve falında satırla adam öldürmek

Kahve falında satırla adam öldürmek

Kahve falında satırla adam öldürmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, pişmanlığa, çok rahat bir şekilde çalışacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalettir.

Kahve falında satırla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında satırla adam öldürmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında satırla adam kovalamak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında satırla adam kesmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında satırla kesilmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulur.

Kahve falında satırla kavga etmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, aradığı aşkı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında satırla insan kesmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında satırla et kesmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında et satırı görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir