AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ameliyat olurken gördüyseniz:

  • Sabırsızlanma eğilimi içine girebilirsiniz.

Kahve falında ameliyat olurken görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ameliyat olurken görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başkasını tıraş olurken görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek işlerinin yolunda gideceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulur.

Kahve falında deprem olurken görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir