AnaSayfa / Genel / Kahve falında et keserken görmek

Kahve falında et keserken görmek

Kahve falında et keserken görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, her anlamda güçleneceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et keserken gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Kahve falında et keseri görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında et keserken görmek borçlarının kapanacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında birini et keserken görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini saç keserken görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun keserken görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Kahve falında kırık keser görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında kendi saçını keserken görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasını tırnak keserken görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir