AnaSayfa / Genel / Kahve falında et keseri görmek

Kahve falında et keseri görmek

Kahve falında et keseri görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et keseri gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Kahve falında et keserken görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et keseri görmek olmayacak hayallere kapılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birini et keserken görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını tırnak keserken görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında keserek öldürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç keserken görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında adamı keserek öldürmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir