AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saç keserken görmek

Kahve falında birini saç keserken görmek

Kahve falında birini saç keserken görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, rızkının çeşitleneceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini saç keserken gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Kahve falında arkadaşını saç keserken görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini saç keserken görmek atılan adımların boşa çıkacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini saç keserken görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını keserken görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını keserken görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, rahatının ve gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında başkasının saçını keserken görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, kötü halinden eser kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını keserken görmek fakir çocukları giydireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçını keserken görmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir