AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini et keserken görmek

Kahve falında birini et keserken görmek

Kahve falında birini et keserken görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Kahve falında birini et keserken gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında et keserken görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et keseri görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini et keserken görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçını keserken görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalettir.

Kahve falında keserek öldürmek deniz aşırı işler yapılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek sevinçli haberlere, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini saç keserken görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sapsız keser görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir