AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını keserken görmek

Kahve falında kendi saçını keserken görmek

Kahve falında kendi saçını keserken görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını keserken gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında kendi saçını keserken görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında saçını keserken görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç keserken görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını keserken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini saç keserken görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını saç keserken görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini saç keserken görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının saçını keserken görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir