AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık keser görmek

Kahve falında kırık keser görmek

Kahve falında kırık keser görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kendi işini kuracağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yalan söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık keser gördüyseniz:

  • Bazı seçenekleriniz var.

Kahve falında kırık keser görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında elinde keser görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini keserken görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında balta keser görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını keserken görmek kişinin rahat edeceğine, sabit geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında keser balta görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında sapsız keser görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir