AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun keserken görmek

Kahve falında koyun keserken görmek

Kahve falında koyun keserken görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun keserken gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Kahve falında koyun keserken görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini koyun keserken görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında keser sapı görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kendini saç keserken görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını keserken görmek geçim derdinden kurtulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir