AnaSayfa / Genel / Kahve falında safra kesesi taşı görmek

Kahve falında safra kesesi taşı görmek

Kahve falında safra kesesi taşı görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, solan yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında safra kesesi taşı gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Kahve falında safra kesesi taşı görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında safra kesesi ameliyatı olmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında safra kesesi görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Kahve falında safra taşı görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında safra kusmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kese görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işarettir.

Kahve falında bi kese altın görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek üzüntülerin biteceğine, başarısız olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir