AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu kesen birini görmek

Kahve falında kolunu kesen birini görmek

Kahve falında kolunu kesen birini görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hacetinizin giderilmesine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, canını sıkılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kolunu kesen birini gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Kahve falında kolunu kesen birini görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kese yapmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına kese yapmak esenliğe kavuşulacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında banyo kese görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulur.

Kahve falında siyah kese görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kese dolusu altın görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında altın dolu kese görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo kesesi almak kendi patronu olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir