AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kesen birini görmek

Kahve falında tırnak kesen birini görmek

Kahve falında tırnak kesen birini görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Kahve falında tırnak kesen birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Kahve falında tırnak kesen birini görmek can sıkıcı haberler almaya, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında tırnak keseni görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gebelik kesesi görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kese altın görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işaret eder.

Kahve falında para kesesi görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın dolu kese görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saçını kesen birini görmek rahat bir işe girileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir