AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yumruk atmak

Kahve falında birine yumruk atmak

Kahve falında birine yumruk atmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine yumruk atmak gördüyseniz:

  • Pek çoğu gelişimi desteklerken, bazıları gelmeket olan önemli şeylerin müjdecisi olabilir.

Kahve falında buruna yumruk atmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya yumruk atmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında burnuna yumruk atmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisine yumruk atmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında şeytana yumruk atmak çok kötü günler göreceğine, hedeflere ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze yumruk atmak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadına yumruk atmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir