AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek

Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek

Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşyasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek zorluklarının son bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış eşya görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılan eşya görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında eşyaların kırıldığını görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir