AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek

Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek

Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşyanın kırılmasını gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşyaların kırıldığını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan eşya görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış eşya görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir