AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Karmaşaya katılmaktan çekinmeseniz bile, size kimsenin yardımcı olmayacağını hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında kırılan eşya görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış eşya görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, her gün daha fazla dolacağına delalettir.

Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında eşyaların kırıldığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir