AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış eşya görmek

Kahve falında kırılmış eşya görmek

Kahve falında kırılmış eşya görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yeni bir ev alınacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış eşya gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerle yapacağınız konuşmalar vizyonunuzu geliştirebilir.

Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılan eşya görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında eşyaların kırıldığını görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış eşya görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir