AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek

Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek

Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşyalarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış eşya görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eşyaların kırıldığını görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan eşya görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir