AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan eşya görmek

Kahve falında kırılan eşya görmek

Kahve falında kırılan eşya görmek güçlendikçe güçleneceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, işlerin toparlanacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kırılan eşya gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaların kırıldığını görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kırılan eşya görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, tövbe etmeden vefata delalet eder.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış eşya görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir