AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya hareket ettirmek

Kahve falında eşya hareket ettirmek

Kahve falında eşya hareket ettirmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, eşyaların yenileneceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış konular veya çelişkili durumlar ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya hareket ettirmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında eşyaların hareket ettiğini görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında eşyaları hareket ettirmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine delalet eder.

Kahve falında suyu hareket ettirmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün hareket ettiğini görmek güzel davetler alacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir