AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya kolilemek

Kahve falında eşya kolilemek

Kahve falında eşya kolilemek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eşya kolilemek gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında eşya kolilemek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolu koli görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında koliler görmek kazançlı çıkacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koli yapmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir koli yumurta görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koli kutuları görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında boş koli görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta kolisi görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir