AnaSayfa / Genel / Kahve falında koli yapmak

Kahve falında koli yapmak

Kahve falında koli yapmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında koli yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında koli yapmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta almak çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koli göndermek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında karton koli görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu koli görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında bir koli kitap görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında koliyle yumurta görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına delalettir.

Kahve falında koliler görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir