AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş koli görmek

Kahve falında boş koli görmek

Kahve falında boş koli görmek varlıklı kimse olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, doğru bir karar verileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında boş koli gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü miktarda bir ödeme yapabilirsiniz.

Kahve falında boş koli görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koli yapmak yetki ve imza sahibi olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret eder.

Kahve falında sigara kolisi görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, dertlerinin sonunun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koli almak büyük oranda kazanç elde edeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erzak kolisi görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına alamet eder.

Kahve falında koli yumurta görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında koli taşımak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında koli toplamak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir