AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu koli görmek

Kahve falında dolu koli görmek

Kahve falında dolu koli görmek iyi şartlara kavuşacağına, kederleneceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dolu koli gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Kahve falında dolu koli görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karton koli görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında koli açmak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta almak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında yumurta kolisi görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir koli kitap görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erzak kolisi görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir