AnaSayfa / Genel / Kahve falında koli kutuları görmek

Kahve falında koli kutuları görmek

Kahve falında koli kutuları görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koli kutuları gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında koli kutuları görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında koli kutu görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koli bandı görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında boş koli görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında koliler görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşya kolilemek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karton koli görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir