AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye sitem etmek

Kahve falında anneye sitem etmek

Kahve falında anneye sitem etmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, kendi işinin sahibi olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında anneye sitem etmek gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında anneye sitem etmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında telefonda sitem etmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine sitem etmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine sitem etmek atılan adımların zorluk yaratacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sitem duymak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sitem ettiğini görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya sitem etmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sitem etmek borcunu ödeyeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir