AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine sitem etmek

Kahve falında ölmüş birine sitem etmek

Kahve falında ölmüş birine sitem etmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine sitem etmek gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Kahve falında birinin sitem ettiğini görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yerinde saymayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye sitem etmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine sitem etmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye sitem etmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine sitem etmek karamsar olacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sitem görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sitem duymak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye sitem etmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir