AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya sitem etmek

Kahve falında babaya sitem etmek

Kahve falında babaya sitem etmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında babaya sitem etmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Kahve falında babaya sitem etmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sitem etmek kişinin rahat bir nefes alacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sitem etmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birine sitem etmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında sitem duymak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sitem etmek kalp kırmaya, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine inanılır.

Kahve falında anneye sitem etmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında sitem görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir