AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına sitem etmek

Kahve falında arkadaşına sitem etmek

Kahve falında arkadaşına sitem etmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, ancak yılmayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşına sitem etmek gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Kahve falında arkadaşına sitem etmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına yorulur.

Kahve falında sitem duymak büyük bir kavgaya tutuşacağına, belalardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda sitem etmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, moralin bozulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye sitem etmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin sitem ettiğini görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, kederleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneye sitem etmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya sitem etmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye sitem etmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir