AnaSayfa / Genel / Kahve falında sitem duymak

Kahve falında sitem duymak

Kahve falında sitem duymak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, parasız günler geçireceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında sitem duymak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Kahve falında sitem duymak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sitem etmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına inanılır.

Kahve falında ölüye sitem etmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulur.

Kahve falında sitem görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneye sitem etmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında telefonda sitem etmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babaya sitem etmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sitem etmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir