AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine sitem etmek

Kahve falında sevdiğine sitem etmek

Kahve falında sevdiğine sitem etmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine sitem etmek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcı bir alanda fark edilmeden ya da beklenmedik şekilde oluşan bir değişiklik sizi heyecanlandırmış olabilir.

Kahve falında sevdiğine sitem etmek işinden evine gidip geleceğine, hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında birine sitem etmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda sitem etmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sitem etmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, başarılarının kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye sitem etmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında babaya sitem etmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sitem ettiğini görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sitem görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir