AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sitem ettiğini görmek

Kahve falında birinin sitem ettiğini görmek

Kahve falında birinin sitem ettiğini görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, takdir edileceği işler yapacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birinin sitem ettiğini gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin sitem ettiğini görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hoş muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında anneye sitem etmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sitem etmek talihin yüzlerine güleceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına delalettir.

Kahve falında babaya sitem etmek başına uğursuz olayların geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye sitem etmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında telefonda sitem etmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sitem etmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sitem etmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir