AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancıyla el ele tutuşmak

Kahve falında yabancıyla el ele tutuşmak

Kahve falında yabancıyla el ele tutuşmak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi durumun düzeltileceğine, kazancının çok düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yabancıyla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancıyla el ele tutuşmak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle elele tutuşmak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, fakirlerin zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elel tutuşmak geniş geniş yaşayacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir