AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek istiyorsanız doğru iletişim kurmalı veya iletişim ağınızı geliştirmelisiniz.

Kahve falında sevdiği kızla el ele tutuşmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak ekmeğinin çoğalacağına, tartışmalı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızla el ele tutuşmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla el ele tutuşmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği biriyle el ele tutuşmak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir