AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden eski ayakkabı almak

Kahve falında birinden eski ayakkabı almak

Kahve falında birinden eski ayakkabı almak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden eski ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen, yardım etmek isteyen veya bazı alanlarda arkanızda duran kişiler olabilir.

Kahve falında ayakkabının eskimesini görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ve yeni ayakkabı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah eski ayakkabı görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek çok büyük fırsatları kaçıracağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eskimiş ayakkabı görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ayakkabı satmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalettir.

Kahve falında eski ayakkabıyı bulmak ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir