AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe makyaj yapmak

Kahve falında pembe makyaj yapmak

Kahve falında pembe makyaj yapmak haksızlık edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, hem itibar edineceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Cesaretli yaklaşımlar, alışılmadık yöntemlerle başkalarının iş ya da planlarına dahil olmanız kendi planlarınızda da değişiklik anlamına gelebilir.

Kahve falında pembe makyaj yapmak büyük bir ihanete uğranacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak azap çektiğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek mutlu ve huzurlu olacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında makyaj yapmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi makyaj yapmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak amaçlarına ulaşmaya, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir