AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze makyaj yapmak

Kahve falında yüze makyaj yapmak

Kahve falında yüze makyaj yapmak gönül gözünün açılacağına, işinin de hep yürüyeceğine, mevki edineceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunlarını çözebileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze makyaj yapmak gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Kahve falında yüze makyaj yapmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü makyajlı görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makyajlı yüz görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek tazeleneceğine, her konuda şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında makyajsız yüz görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde makyaj görmek yoksulluğa, düşmanına galip geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir