AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslenmek makyaj yapmak

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, geçim derdinin biteceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğe makyaj yapmak riske atılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip makyaj yapmak gün yüzü görmeyeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında makyajı yapmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak düşmanından kurtulmaya, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir