AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski zamanlara gitmek

Kahve falında eski zamanlara gitmek

Kahve falında eski zamanlara gitmek maddi açıdan zarar edileceğine, afiyete ereceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, keyfin kaçacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalettir.

Kahve falında eski zamanlara gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Kahve falında eski zamana gitmek sonradan da çok üzüleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski zamanlara gitmek eve kapanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zamanda ileri gitmek borcunun çok olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında zamanda geriye gitmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gecmis zamana gitmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski zamanda yaşamak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski zamanları görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski zaman altını görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir