AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski zaman altını görmek

Kahve falında eski zaman altını görmek

Kahve falında eski zaman altını görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski zaman altını gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski zaman altını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski zaman parası görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işarettir.

Kahve falında eski zamanda yaşamak kısmetli bir kişi olunacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında eski zamanlara gitmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski zamanları görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski zamana gitmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski zaman evi görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir